Gastenverblijf
Groot Zat

Gastenboek

17-7-2020 Heerlijk genoten van jullie mooie huisje met alles erop en eraan. Mooie fiestochten gemaakt in Nederland en Duitsland. We zullen het zeker aanraden bij vrienden.Bedankt en we komen zeker nog een keer weer. Groetjes Willie en Gerda uit Wijhe.

 

26-6-2020 Een heerlijke midweek doorgebracht in Groot-Zat! Het klompenpad achter het huis gelopen en genoten van de mooie natuur. Op de fiets naar de theetuin in MIllingen a/d Rijn via de drie pontjes was zeer de moaite waard. Lekker gegolft bij Golfplatz Borghees en op de warmste momenten van de dag geganzebord onder de indrukwekkende kastanjeboom in de tuin, een heerlijke plek op de wind. Het huis is heel comfortabel, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Fijne bedden met knisperend fris beddegoed, heerlijke douche met fijne handdoeken. Een mooie veranda om lekker te lezen en de dag 's ochtends met een heerlijk ontbijt te starten. We hebben genoten en weer terug richting huis om het thuiswerken weer op te starten. We komen graag nog een keer terug om te wandelen en fietsen en om te genieten van jullie gastvrijheid. Dank voor de bloemen, chocola en aardbeien en veel succes met jullie mooie vakantieverblijf. Wij zullen het zeker aanraden. Hartelijke Groet Jose en Gerard

 

22-6-2020 Ook wij hebben geweldig genoten van dit verblijf. Het is inderdaad groot zat. de rust die we hier hebben gevonden is perfect om bij te komen van de drukte in de randstad. de omgeving is prima om door te fieten en wat we dan ook veelvuldig gedaan hebben. En jullie Eef en Gabie zijn hardstikke gezellige en gastvrije mensen. En ja hoor, ook wij bedanken jullie voor de overheerlijke aardbeien. Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid en wellicht tot ziens. Hans en Dineke Alphen a/dRijn

 

15-6-2020 De tweede keer dat we hier in Groot-Zat verbleven. Weer supergastvrije ontvangst en alles tip top in orde. het weer was eerst meer wisselvallig maar de laatste dagen warm, dus voornamelijk in de voortuin. Genoten van de fietstochten in de omgeving. Gabie en Eef heel veel dank!! Germen en Janstje uit Scharnegoutum

 

5-6-2020 Wij hebben genoten van jullie huisje op deze fantastische plek. Het uitzicht en de rust, het was super. De omgeving verkend op de fiets, heel verrassend. Dank voor de gastvrijheid en de aardbeitjes waren heerlijk. Jan en Cora Alphen a/d Rijn

 

1-6-2020 Wij hebben voor de tweede maal super genoten in jullie prachtig mooi huisje en heerlijk gefietst in Duitsland.We komen zeker weer een keertje terug!! Groeten van Rini en Arida uit Waardenburg

 

13-9-2019 Beste Gabie en Eef, Deze omgeving haalt ons uit het dagelijkse ritme van vroeg op en actief zijn. Uitslapen, krantje lezen, fietstochtje lang knooppunten en altijd weer uitkomen in Tolkamer op onze vast plek boten kijken. Dit zullen we thuis proberen vast te houden!! Het huisje heerlijk, bedden fantastisch. Onze gastvrouw/ heer reuze aardig, van de biologische courgette hebben we twee dagen gegeten. we hopen nog eens terug te komen. bedankt voor alles en hartelijke groet, Jan-willem en Marlien

 

6-9-2019 Gabie en Eef dank voor de gastvrijheid. We hebben 14 dagen genoten van dit mooie huisje, de prachtige omgeving en natuur. Heerlijk gefietst en gewandeld. Een aanrader Aad en Wijnie uit Gouda

 

 23-8-2019 Voor de tweede keer Groot Zat het voelt als thuiskomen. Wat vooral fantastisch is, is dat je heerlijk buiten kunt zitten, ook al is het weer iets minder ( uit de wind en bij regen droog). Weer heerlijkgefietst, gewandeld en genoten van de omgeving, niets hoeft alles mag, heerlijk uitgerust. Bedankt en tot volgend jaar! Liefs Ruud en Janny Koudekerk a/d Rijn.

 

27-7-2019 Wij hebben een heerlijke week gehad.Wij hebben genoten van de rust, de mooie natuuren eenheerlijk huisje met alles erop en eraan. Bedankt voor jullie gastvrijheid! Anton en Jacqueline Hardenberg.

 

15-7-2019 Genoten van een heerlijk ontspannen weekend. Heerlijk huisje, op een mooie plek. Onze dochter heeft genoten van de koeien van de achterburen. Bedankt voor de gastvrijheid. Jelle, loes en Roos.

 

12-7-2019 Ook wij hebben hier genoten net als onze voorgangers van jullie gezellige huisje,het mooie uitzicht ende mooie omgeving, prachtig om te fietsen dat hebben we ook veel gedaan. bedankt voor de lekkere bonbons en jullie gastvrijheid Dirk en Anneke Huizen.

 

5-7-2019 waar een klein huisje groot in kan zijn. Ja het is Groot Zat! Genoten van huis en tuin, het uitzicht,gakken, loeien, balken en hinniken. Veel gefietst door jullie moie omgeving. Ad en Adri Sint Annaland.

 

24-6-2019 Dit huisje is inderdaad Groot Zat. Van alle gemakken voorzien. ruimte om het huis met schitterend uitzicht. Bj teveel warmte in de voortuin lekker koel! Verschillende routes gefietst. Super!! Dank voor de gastvrijheid we komen zeker terug Germen en Janstje uit Scharnegoutum.

 

10-6-2019 We hadden ons er veel van voorgesteld en hadden er dan ook veel zin in. De weersverwachting was vooraf niet geweldig, maar gelukkig was de praktijk beter dan de theorie. We hebben genoten. Groot Zat is een heel mooi huisje op en geweldige locatie. De ontvangst door gastvrouw Gabie was allerhartelijkst en eigenlijk was dat helemaal in lijn met de contacten vooraf. we hebben twee dagen heerlijk kunnen fietsen in een prachtige omgeving. we hopen hier dan ook nog eens terug te keren. Alice en Jan uit Kampen.

 

7-6-2019 We hebben genoten van jullie geweldige vakantiehuisje, van jullie gastvrijheid en de prachtige omgeving!!! Dank jullie wel!!! Henk en Willie.

 

31-5-2019 Gastenverblijf Groot Zat. Ruime tuin met mooi uitzicht. Ons prima bevallen. Ontvangst wat vriendelijk. Top locatie. Zorgzame verhuurders. Aan te bevelen. Twee weken genoten. Piet en Ria Sliedrecht.

 

17-5-2019 Groot Zat, tijd tekort! we sluiten ons nagenoeg aan bij vorige schrijvers. Een heerlijk plekje, goed bed en fijne douche. Een adresje om nog eens terug te komen. Eef en Gabie bedankt. Adrie en Dineke Rockanje.

 

13-5-2019 Wat een geweldig vakantiehuisje op een prachtig plekje! We Hebben Genoten! Alex en Henny.

 

10-5-2019 we hebben ontzettend genoten in dit knusse en gezellige huisje op een schitterend plekje. Op zijn fries gezegd; in bjusterbaarlik plakje! Johan en Pietsje Makkum.

 

3-5-2019 Alles is al geschreven door de vorige gebruikers van Groot Zat. we hebben een fijne week gehad. Veel gefietst Teen en willemien Ommen.

 

29-3-2019 Elke ochtend gewekt door een vogelconcert, heerlijk. De grote bonte specht aan de pindaslinger tijdens het ontbijt, een groepje putters in het gras en de merel die ook op vaste tijden zijn mooiste lied zong. Dit, plus het complete huisje heeft ons een geweldige week bezorgd. We hebben gewandeld, gefietst en ons prima vermaakt. Aanrader; fietstocht naar Emmerik over de dijk en eten bij Villa Copera, voortreffelijk!! Dank voor de gastvrijheid. Willem en Margot DEn Haag.

 

10-3-2019 Ondanks het regenachtige en storm weer, heerlijk uitgerust en genoten.Bedankt Evert en Connie Den Haag

 

1-3-2019 GROOTZAT met ales erop en eraan! Super mooi huisje waar we heerlijk hebben genoten en zeker ook van het prachtige weer 16-20  graden. Wandelen, leuke plaatsjes, het water met de ganzen...... We hebben een TOP week gehad. De bonbons waren heerljk, bedankt Loe en Hetty Oestgeest.

 

7-1-2019 Alles ziet er erg netjes uit, heb leuke dagen gehad. Super hier! Groetjes Ulrike

 

29-10-2018 We hebben een paar hele fijne dagen gehad wat het huisje betreft, je kunt het niet beter treffen en het is zeker niet te duur voor wat je allemaal mag gebruiken. de omgeving is lekker rustig maar vooral mooi, er is veel in de direkte omgeving zoals: lekker eten en het gezellige Tolkamer. We hebben een paar kringloopwinkels bezocht, een dagje naar Kleve geweest en lekker genoten. het is zeker de moeite waard om nog eens terug te komen. Gabie is heel gastvrij en erg vriendelijk. In een word TOP! Gerrie en Nellie Boekel

26-10-2018 Fijne dagen gehad, weer een etape van het Pieterpad gelopen, Doesburg en Doetinchem bezocht en heerlijk gegeten bij Villa Copera! Verder prima verbleven in dit mooie ,schone huis. dank jullie wel. Groeten Frieda en Anke.

 

22-10-2018 Wij kunnen ons alleen maar aansluiten bij alle bovenstaande lofuitingen. Alles is prima in orde, zelfs het weer was meer dan mooi in oktober. Huub en Annelies Olst.

 

19-10-2018 Beter kun je niet treffen! Fantastisch weer, heerlijk huisje, vriendelijke verhuurders, mooie omgeving en een mooie tuin om te genieten van de laatste zonnestralen en de vogels. Kortom we hebben genoten! Gabie en Eef dankjewel voor de gastvrijheid in jullie schone, fijne verblijf. Henk en mariette Den Haag.

 

12-10-2018 We hebben een prachtige nazomerweek gehad met mooie fietstochten en een stuk klompenpad gelopen. het ontvangst was heel hartelijk met bonbons en allerlei goede tips. het huis ziet er tiptop uit met mooi uitzicht over de plas. Ook de kleuren in huis zijn zo mooi op elkaar afgestemd, prachtig allemaal. Hartelijk bedankt en groeten Adriaan en Tineke Lopik.

 

28-9-2018 We hebben het heerlijk gehad in jullie fijne gastenverblijf. Alles erop en eraan, heel erg schoon, lekkere bedden, heelijke douche. we zijn lekker uitgerust hier. Hebben het klompenpad gelopen, mooie fietstochten gemaakt en heerlijk gegeten bij Villa Copera. Het was geweldig! Hartelijk bedankt voor jullie gastvijheid. Hans en Janny Berkel en Roderijs.

 

14-9-2018 Een beetje ver weg van huis is dit gezellige huisje voor ons een beetje als thuiskomen. Bedankt voor de lieve attentie en bloemen. Jean-Pierre en Marleen Menen Belgie

 

7-9-2018 We hebben ontzettend genoten van dit prachtige verblijf Groot Zat! De natuur is geweldig en de fiets en wandeltochten ook. Heel erg bedankt groetjes Kees en Ria.

 

3-9-2018 Lang weekend in Groot Zat, heerlijk ons 21 jarig huwelijk gevierd op deze fijne mooie plek. Helaas is er van fietsen niks gekomen, dus we komen nog een keertje terug. genoeg te beleven en te doen. Heerlijk stukje klompenpad gelopen en langs de Rijn gelopen, bootjes kijken. Bedankt voor de vriendelijke ontvangst, de bonbons en koek Groetjes Raymond en Yolanda Den Haag.

 

17-8-2018 We hebben het heel erg naar ons zin gehad. Prachtig huisje, omgeving prachtig!Dus helemaal goed!! Bedankt en groetjes Gerard en Ria Andijk.

10-8-2018 Hoi Eef en Gabie. Bedankt voor jullie vriendelijke gastvrijheid. We kwamen voor de rust, nou dat was er. Heerlijk, eigenlijk willen we helemaal niet meer naar huis. Mooi huisje met alles erop en eraan. Heerlijk geslapen. We zullen Jan zijn ezel wel missen;-) Bedankt groetjes Freddy en Karina Dronryp Friesland.

 

 

30-7-2018 Gezellig zomerhuis, met goede bedden. op een prachtige plek, met mooi uitzicht. Van hieruit, mooie fietstochten gemaakt ondanks de hitte. Vriendelijke ontvangst (met heelijke bonbons). Mei treonlike groetnis Tjerk en Tjitske Wijnjewoude (Fr)

 

 

15-7-2018 Wat een geweldig leuk huisje "Groot Zat". Alles is aanwezig binnen! Buiten is een mooie loungeplek, ook voor het huisje is een leuk terras. De plek van Groot Zat is echt fantastich, rust ruimte is er en je kunt genieten van een prachtig uitzicht. Mooie omgeving, fietsen naar Elten,Tolkamer de Europakade of wandelen op de rijnpromenade in Emmerich. Naar Kasttel Doornenburg en de Betuwe, met de pont (Pannerden- Doornenburg) scheelt omrijden. Eef en Gabie dank voor de hartelijke ontvangst met bloemen en bonbons, het mooie schone huisje, de handoeken en fietsen! "Groot- Zat" een aanrader   Marten en Joke.

 

 

29-6-2018 We hebben heerlijk genoten hier in Groot Zat. Het huisje is werkelijk van alle gemakken voorzien. super hartelijke ontvangst met bloemen en bonbons. Prachtige omgeving, we hebben heerlijk gefietst. En wie weet tot ziens. Hartelijke groeten Nico en Heleen de Lange Zoetermeer

 

 

25-6-2018 Heerlijke week gehad in het Gelderse Land. Mooi huisje inderdaad Groot Zat. Lekker gegeten(Villa Copera), mooie wandelingen gemaakt o.a. het klompenpad. Eef en Gabie Bedankt. Groeten Wil en Marianne Swagers Philippine.

 

 

15-6-2018 Wat een fijn huisje, we hebben hier een heerlijk week gehad! We komen zeker terug. Groeten Ron en Jolanda Rijneveld.

 

11-6-2018 "Groot Zat" dat is het zeker. Wij hebben 2dagen/nachten met z'n vieren doorgebracht. Het bed is goed, maar de slaapbank ook. We hebben genoten van de omgeving. Bedankt voor de vriendelijke ontvangst. Groet Johan en Ingrid v/d Heuvel Hoogland.4-6-2018 Bedankt voor de prettige ontvangst in jullie fijne en schone huisje. Heel comfortabel, ook voor minder valide mensen heel toegankelijk. We hebben genoten van dit weekend en willen graag nog eens terugkomen. Lauke en Tineke Bastiaans. 

 

21-5-2018 Ja wat valt er nog te zeggen over ons verblijf?
Gabie en Eef zijn vriendelijk mensen en alles is tot in de puntjes verzorgd.
We zijn wezen fietsen in Duitsland, goedkoop boodschappen gedaan en getankt.
Het weer was goed en mede door dit alles hebben we een geweldig verblijf gehad.
En komen graag nog eens terug! Rini en Arida

 


17-5-2018 Zoals zo velen al beschreven, een heerlijk compleet huis met alles erop en eraan.
De omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen wat we ook elke dag hebben gedaan.
Uit eten; een aanrader is Villa Copera de hapjesavond net zo uitzonderlijk als dit huisje 'Groot Zat' alles meer dan voortreffelijk.
Wandelen; tip als je van plan bent de Drie Veren Tocht te gaan doen, informeer of de pont vaart.
Kortom een heerlijke week gehad Bernadette en Leo.11-5-2018 Wat kunnen wij nog toevoegen? Alles is al gezegd.
Heerlijke week gehad. Voor herhaling vatbaar!
Caroline en Arie.3-5-2018 Wij sluiten ons graag aan bij de vele loftuitingen over Groot Zat.
Alles prima in orde, bovendien wat een fijne omgeving, veel gezien en dat is toch ook wat waard.
Onze dank voor de gastvrijheid en wellicht tot een volgende keer.
We zullen Groot Zat in ieder geval aanbevelen.
Jos en Kees.2-4-2018 We hebben heerlijke paasdagen gehad in dit mooie huisje.
Erg genoten van het mooie uitzicht tijdens het ontbijt en de vele vogels die voorbij kwamen.
Bedankt voor de gastvrijheid!
En wellicht tot ziens! Erik en Ilse

 

 

12-3-2018 Op het bord bij de entree staat; 'welkom bij Groot Zat, leef, geniet, relax'
Laat dit nu het thema van mijn bezoek zijn.
9 en 10 maart bezocht ik 'Maximum Potential' your live to be the next level, oftewel 'leef je mooiste leven'
In alle rust heb ik de dag na dit evenement gebruikt om mijn toekomstplannen op papier te zetten.
De plek daarvoor is perfect!
Lekker bed, mooi uitzicht en een heerlijke douche.
Karla.

 

 

4-3-2018 We hebben genoten van dit comfortabele huisje.
De ontvangst was heel prettig en de tip om te eten bij "Villa Copera" was geweldig.
wegens de ijskoude wind hebben we minder gewandeld dan gedacht, maar het huisje vergoede dat.
Onno en Riekje.

 

 

28-2-2018 Wat een gezellig verblijf.
Dank voor de gastvrijheid en flexibiliteit .
Het begon met de stampotstruintocht, waarbij wij als Amsterdammers bijna de bezienswaardigheid bleken.
We hebben de klompentocht gewandeld, zijn in Duitsland geweest en hebben reeen, roofvogels, hazen, koolmeesjes en de specht gezien.
En goed kunnen koken.
Hartelijke groet, Mirjam en Charlotte.

 

 

19-2-2018 Wat een heerlijk weekend gehad in dit comfortabele huisje.
Klompenroute gelopen en een dagje gefietst.
Prima informatieboekjes liggen klaar, er ontbreekt werkelijk aan niets.
En wat was het een warm welkom!
Goede ontvangst, schoon en gezellighuisje met koffie, thee, bonbons en bloemen TOP!
Groetjes Inge en Jeroen.


 

13-2-2018 Een leuk gezellig verblijf.
we hebben een heerlijk weekend gehad hier.
Wat ons opviel dat het allemaal erg schoon is, ook een fijn bed.
Hartelijke Groet Aart en Ans.

 


5-2-2018 Fijn huisje op een mooie plek.
Bonte specht voor het raam, snoepend van het eten!
Er ontbreekt niets in het huisje.
Fijn bed en het was volop genieten van de rust.
Bedankt Jack en Margret.

 

 

22-1-2018 We hebben genoten van de goede ontvangst en gastvrijheid.
Het is een mooi en gezellig huisje en zeer compleet.
Tijdens het ontbijt zagen we de koolmees, pimpelmees en de grote bonte specht.
Echt genieten hier; hartelijk bedankt!
Richard en Noortje.


 

5-1-2018 Heerlijk verblijf gehad, leuk en gezellig huisje.
Overal is aan gedacht en het is vooral erg schoon!
Je ziet ons nog eens terug.
Groetjes Kevin en Britt.

 

 

1-1-2018 Een lekker weekend weggeweest in een mooi en schoon huisje.
Door de wind en de regen weinig van de omgeving gezien.
Zeker de moeite waard om terug te komen!!
Sanne en Tim.

 

 

29-12-2017 Van 25-12 tot 29-12 heerlijk genoten van de in kerstsfeer gestoken Groot Zat.
Alles tip-top in orde; compleet, schoon en leuk gestyled met een prachtig groen uitzicht!
Veel vogels gehoord en gezien.
We kwamen voor de rust en dat is zeker gelukt. Dus voor herhaling vatbaar!!
Groetjes Frank en Marjon.

 

 

6-11-2017 Wat een heerlijk huisje! Gezellig en mooi vorm gegeven en praktisch.
De fietsen die we mochten lenen waren ook prima.
Leuke fietstocht naar Doesburg gemaakt.
Hartelijke groeten Kees en Anna.

 

 

24-10-2017 Van vrijdag tot dinsdag met veel plezier in dit knusse huisje verbleven.
Alles aanwezig, overal is aan gedacht.
Fijne bedden en gezellig plekje buiten met mooi uitzicht.
Hele vriendelijke ontvangst met heerlijke herfstbonbonnetjes en verse bloemetjes, leuk!
Kortom genoten in Groot Zat!
Vriendelijke groet Annerieke en Jaques.

 

 

16-10-2017 Heerlijk verbleven hier, alles erop en eraan!
De eerste gasten, dus helemaal geweldig!
Groeten van Henriette en Dick.